Koncert med Anders Blichfeldt

Fredag den 13.april kl. 19.00


Frederikshavn Teaterforening og Ålbæk Idrætscenter har indgået en spændende samarbejdsrelation, der på sigt kommer rigtig mange til gode, første skud på stammen er:

– En mand og hans guitar!

Fredag den 13. april 2018 – kl. 19.00 i Ålbæk Idrætscenter, Møldamvej 11, 9982 Ålbæk – dørene åbnes kl. 18,00. Der er mulighed for at købe drikkevarer og let forplejning.

Enhedspris i hele salen KUN kr. 210,- incl. gebyr, der er max. 450 pladser, efter først til mølle.

Køb din billet på billetten.dk

 

Anders Blichfeldt – manden med den store stemme og en tilsvarende stor personlighed.

Anders er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma – det er “en mand og en guitar”, når det er bedst. Han fortæller åbent og levende om såvel sit liv, som sin musikalske karriere – både de største oplevelser og de værste nedture.

Som publikum får man et privilegeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme. En aften med Anders Blichfeldt er en forunderlig livsrejse, med et soundtrack af kendte og elskede sange.

Kig sangskriveren over skulderen og få et glimt af hans inspirationskilder, smerter og glæder – det er humoristisk, livsbekræftende, og frem for alt, dybt underholdende.

Pressen skrev:
“Det er som at få læst en eventyrbog om alt det, man kan opleve, når man flyver på musikkens vinger.

Anders Blichfeldt er humoristisk, alvorlig, charmerende og utrolig følsom, når han fortæller og spiller sig igennem sit liv”